Wij zoeken voor de Haagse Vrouwendag 2019 vrijwilligers. Bent u of kent u iemand die vrijwillig wil helpen? Meld u graag aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Hulp bij de voorbereidingen

We zoeken vrijwilligers voor de voorbereiding van de dag zoals het uitzoeken en sorteren van kleding. Dit heeft vooral te maken met de inzamelingsactie tot met vrijdag 22 februari 2019. Dan worden tijdelijk meer spullen te verwerken. 

Hulp op 8 maart

Voor de dag zelf zoeken wij ook nog vrijwilligers. Bent u of kent u iemand die kapper, visagist, manicure, pedicure is of in opleiding is? Of iemand die een (mid)dagje gastvrouw wil zijn? Dan bent u van harte welkom. 

Aanmelden

Lijkt het u leuk om te helpen? Neem contact op met de coördinator vrijwilligers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en aanmelden. 

Contact met vrijwilligers

Op verschillende manieren worden vrijwilligers van de Haagse Vrouwendag op de hoogte gebracht. Zo wordt in het begin van de organisatie een kick-off georganiseerd. En krijgen vrijwilligers regelmatig een nieuwsbrief via de e-mail met de laatste stand van zaken. Bent u vrijwilliger en heeft u de nieuwsbrief (nog) niet ontvangen? Wellicht is de nieuwsbrief in de map ongewenste mail beland. Voor vragen over de nieuwsbrief of het doorgeven van een nieuw e-mailadres, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.