Het aantal dak- en thuislozen, waaronder ook vrouwen, groeit. Deze mensen hebben diverse problemen, zorgen en stress. Die vrouwen gunnen wij een onbezorgde dag en daarom organiseert de Kessler Stichting samen met tientallen vrijwilligers de Haagse Vrouwendag. Ondanks de hulp van vrijwilligers en de steun van donateurs is er geld nodig om de honderd Haagse vrouwen in het zonnetje te zetten. Uw bijdrage wordt goed besteed!

U kunt met een muisklik doneren aan de Haagse Vrouwendag 2020. Dit kan met Tikkie, de veilige betaal-app van ABN AMRO.

Hoe werkt het?
1. Kies een van de Tikkies hieronder met het bedrag dat u wilt doneren
2. Klik op de link en kies uw eigen bank
3. Klik op ‘Ja, ik wil betalen’
4. U komt in uw digitale bank waarmee u uw betaling voltooit
5. ABN AMRO betaalt uw Tikkie door aan de Vrienden van de Kessler Stichting voor de Haagse Vrouwendag 2020.

Met uw Tikkie steunt u de Haagse Vrouwendag 2020
U bepaalt zelf het bedrag van uw donatie

Hoe weet u of uw geld goed terecht komt?
Op uw rekeningoverzicht van uw bank kunt u uw donatie via Tikkie zien. De Vrienden van de Kessler Stichting ontvangt uw donatie via de rekening van ABN AMRO. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Vrienden van de Kessler Stichting mail dan uw naam en adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Tikkie, de betaal-app
Tikkie is een app die ABN AMRO heeft ontwikkeld. De app is gratis voor klanten van alle Nederlandse banken. Tikkie heeft al meer dan twee miljoen gebruikers en wekelijks worden er ruim 150.000 betaalverzoeken verstuurd. Tikkies kunnen worden verstuurd via WhatsApp, SMS of Messenger.

Zelf overboeken
Wilt u uw donatie liever zelf overboeken? Dat kan via IBAN NL28ABNA0622767895 t.n.v. Kessler Stichting o.v.v. Haagse Vrouwendag 2020. Alvast heel hartelijk bedankt!