Inzameling verzorgingsproducten voor vrouwen in de opvang voor dak- en thuislozen

De Kessler Stichting zamelt weer verzorgingsproducten in om vrouwen in de maatschappelijke opvang voor dak- en thuislozen op Internationale Vrouwendag (8 maart) te verblijden met een tas vol producten. Heeft u nog nieuwe verzorgingsproducten staan die u kunt missen? U kunt ze in de periode van maandag 28 januari tot en met maandag 13 februari 2023 inleveren in onze Pakkie Deftig-filialen. Haagse VrouwendagTraditiegetrouw worden in Den Haag op Internationale Vrouwendag vrouwen uit de maatschappelijke opvang in het zonnetje gezet door de Kessler Stichting. Onmisbare verzorgingsproducten Afgelopen editie van Haagse Vrouwendag was mede dankzij de bijdragen van particulieren, ondernemers en andere organisaties een enorm succes. Producten die bij veel mensen standaard in de badkamer staan, zijn voor sommige vrouwen een luxe. Heeft u nog nieuwe artikelen staan die u kunt missen? Lever deze dan bij ons in en help mee om ook deze editie van de Haagse Vrouwendag tot een succes te maken. Wij zijn op zoek naar artikelen zoals shampoo, tandpasta, maandverband bodylotion, geurtjes, en make-up. De producten moeten ongebruikt en ongeopend zijn. Er zijn verschillende inleverpunten in Den Haag en omgeving.

Pakkie Deftig
Zamenhofstraat 63
2571 BK Den Haag
10:00 – 16:00
Kessler Stichting
De la Reyweg 530
2571 GN Den Haag
24 uur/dag open
   

Donaties
Bent u in de gelegenheid om een financiële bijdrage te leveren? Via de betaalapp Tikkie kunt u eenvoudig, veilig en online doneren. Scan daarvoor onderstaande QR code. U draagt daarmee bij aan een mooie dag voor deze dames. 

Wilt u uw donatie liever zelf overboeken? Dat kan via IBAN NL28ABNA0622767895 t.n.v. Kessler Stichting met als onderwerp Haagse Vrouwendag 2023. 

Alvast hartelijk dank namens de dames en de Kessler Stichting! Wij waarderen uw hulp enorm en kunnen hiermee ook in 2023 weer een Haagse Vrouwendag mogelijk maken. 

  

QRCode 2023