De Haagse Vrouwendag lukt ons niet zonder de hulp en inzet van onze vrijwilligers. Bent u of kent u iemand die vrijwillig wil helpen? Meld u graag aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Hulp bij de voorbereidingen

We zoeken vrijwilligers voor de voorbereidingen van de dag. Zo hebben we onder andere hulp nodig van vrijwillige (sterke) chauffeurs om spullen op te halen en te brengen. Dit heeft vooral te maken met de inzamelingsactie van kleding en spullen tot met vrijdag 17 februari 2020. 

Hulp op zondag 8 maart

Voor de dag zelf zoeken wij vrijwilligers. Omdat u deze dag in contact staat met de bezoekers van de Haagse Vrouwendag, vinden wij het belangrijk dat u affiniteit heeft met en oprechte interesse heeft in dak- en thuisloze vrouwen.

Kapper, visagist, manicure, pedicure

Bent u of kent u iemand die kapper, visagist, manicure, pedicure is of in opleiding is? Dan bent u van harte welkom. Het is wel van belang dat u uw eigen spullen mee neemt, zoals uw kappersset, manicureset, visagieset. Voor producten zoals shampoo, nagellak, make-up etc wordt gezorgd. 

Vrouwelijke band

De dag willen we feestelijk afsluiten met een vrolijke band. Een vrouwelijke band omdat - de naam Haagse Vrouwendag zegt het al - er alleen vrouwen uitgenodigd zijn. Wil en kan jouw band toegankelijke nummers spelen en kan zich belangeloos inzetten op 8 maart van 15.30 - 16.30 uur?

Hulp op de dag

We zoeken ook vrouwen die taken op de dag kunnen verrichten, bijvoorbeeld vrouwen die een (mid)dag gastvrouw wil zijn. 

Aanmelden en interesse

Lijkt het u leuk om te helpen? Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Djadi Loose, coördinator vrijwilligers, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Contact met vrijwilligers

Op verschillende manieren worden vrijwilligers van de Haagse Vrouwendag op de hoogte gebracht. En krijgen vrijwilligers regelmatig een nieuwsbrief via de e-mail met de laatste stand van zaken. Bent u vrijwilliger en heeft u de nieuwsbrief (nog) niet ontvangen? Wellicht is de nieuwsbrief in de map ongewenste mail beland. Voor vragen over de nieuwsbrief of het doorgeven van een nieuw e-mailadres, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.